top of page

Cia. Kiwi

La Companyia Kiwi neix el 2019 quan Júlia Gelpí i Aina Planagumà (1998, Barcelona i Olot, respectivament) comencen a crear el que més tard serà el primer projecte de la companyia: L’abisme. En aquest viatge s’uneixen Roger Guitart (1998, Barcelona) i Pere Vallribera (1999, Blanes), amb qui ja havien treballat abans.

Comencen el viatge d’acabar d’escriure juntes el text, i, en veure una precipitada estrena a la Sala Barts, de Barcelona, el mateix novembre del 2019, busquen el suport del director, Jaume Viñas (1987, Barcelona), format a l’Institut del Teatre.

Amb ell a bord, el text dona una volta de 180 graus i esdevé el que avui en dia es coneix com L’abisme. L’estrena és un èxit i, més tard, guanyen ex aequo el premi al millor text original del Festival mutis en l’edició del 2020.

L’equip uneix diferents energies que es complementen i omplen els assajos d’espontaneïtat, riures i compromís, amb la intenció de crear projectes propers, plens de color i màgia, i que parlin de conflictes de les generacions joves del segle xxi.

bottom of page